Kalendar događaja

Fotogalerija

Vremenska prognoza

Anketa

Da li Vam je jasna razlika između SLD i Lekarske komore
 

Prijava korisnika



Prisutni na sajtu

Imamo 2 gostiju na mreži

Vaši podaci

Vaš IP
3.238.161.165
United States United States :
Pretraživač
Unknown Browser Unknown Browser
Operativni sistem
Unknown Operating System Unknown Operating System

Translate to...





Aktuelnosti u oblasti dečje razvojne problematike PDF Štampa El. pošta
Stručni sastanci
ponedeljak, 22 mart 2010 13:49

Poštovane koleginice i kolege,
u četvrtak, 15.04 2009. godine, u VELIKOJ SALI SKUPŠTINE GRADA (OPŠTINE), sa početkom u 18:30 časova, organizujemo stručni sastanak na temu:

Aktuelnosti u oblasti dečje razvojne problematike

Sa sledećim predavanjima:

1.  Kvalitativna procena spontane motoričke aktivnosti nedonoščadi, novorođenčadi i odojčadi - PRECHTLOV METOD – Prof. Dr Aleksandra Mikov, Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, Novi Sad.

2.  Funkcionalna dijagnostika smetnji centralne koordinacije i tonusa u sklopu praćenja razvoja motornih funkcija tokom prve godine života –Prim. Dr Vladislava Stejin, mr sci. med. Ordinacija WS Novi Sad.

3.  Metodologija rada razvojnog savetovališta – Dr Dunja Civrić, DZ Sremska Mitrovica

Radi se o stručnom sastanku koji je trebao biti održan 11.03.2010. ali je otkazan zbog loših vremenskihuslova i nemogućnosti predavača iz Novog Sada da dođu na sastanak.

Sastanak je akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije sa 5 bodova za predavača i 3 boda za slušaoca (eksterna edukacija).

VAŽNO!!
Sertifikati će biti izdati samo članovima DLV-SLD koji na predavanje ponesu čitko ispisane sledeće podatke: ime i prezime, broj licence, specijalnost, i naziv ustanove u kojoj rade, broj kontakt telefona i e-mail adresu. Podatke upisati u evidencioni list koji se može skinuti sa OVDE
Članovi DLV-SLD koji ne pripadaju Podružnici Sremska Mitrovica - Šid u obavezi su da ponesu člansku kartu kao dokaz članstva.

Pozivnicu možete preuzeti OVDE 

Poslednje ažurirano ponedeljak, 19 april 2010 09:16